Kierrätysagentti

Kierrättämisen pitää olla fiksumpaa - 
ilmastolle ja asiakkaalle.

Visio

Kierrättämisestä helppoa, ilmastoystävällistä ja edullista

Kierrätysagentin avulla haluamme tehdä tehokkaan ja ilmastoystävällisen kierrättämisen helpoksi kaikille organisaatioille. Kun kierrättäminen on helppoa ja läpinäkyvää  on myös uusia prosesseja ja innovaatioita helpompi tuoda yleiseen käyttöön. Haluamme olla kierrätysalan uusien innovaatioden ja prosessien rakentaja ja tukija!

Avainratkaisumme

Kierrätysnäkymä

Kierrätyksen all-in-one verkkoalusta jossa saatavilla kaikki organisaation kierrätykseen liittyvät prosessit ja avainluvut. Hallitse operaattoreita, kohteita ja välitä tietoa organisaation sisällä.

Kierrättämisen älylaitteet

Älylaitteet mittaavat keräysvälineiden täyttöastetta ja mahdollistavat oikea-aikaiset tyhjennykset. Valtava vaikutus kustannuksiin ja päästöihin kun puristimet ja astiat tyhjennetään vasta kun ne oikeasti täynnä.

Kierrätysprosessien tehostaminen

Asiantuntijaverkostomme vuosikymmenien kokemus on nyt valjastettu organisaatioiden avuksi kierrätyksen kustannusten ja päästöjen leikkaamiseksi. Asiantuntijan merkitystä ei voi vähätellä sillä kulut ja päästöt leikataan usein alle puoleen.

Tausta

Kierrätysagentin kehto on kotimainen jätehuollon keräysvälineitä tuottava Kapasity Oy. Omaksi organisaatiokseen kasvanut Kierrätysagentti ajaa täysillä kohti kierrättämisen tehokasta ja ilmastoystävällistä tulevaisuutta. Vakuuttava visio impaktista on yhdistänyt kokeneita ammattilaisia kierrätyksestä, tuotekehityksestä, tekoälystä ja sijoitusmaailmasta. Tervetuloa asiakkaaksi, kumppaniksi tai tekijäksi tiimiin!

Iiro Kankaansyrjä

Perustaja

Iiro Kankaansyrjä
Toimitusjohtaja
iiro@kierratysagentti.fi
+358 40 741 2223
Jukka Hautala
Asiakkuuspäällikkö
jukka@kierratysagentti.fi
+358 40 7741113
Ilkka Lavas
Adviisori
ilkka@kierratysagentti.fi
+358 40 099 7969
Topi Räsänen
Verkkokehitys
topi@kierratysagentti.fi
+358 50 467 9276
Ota meihin yhteyttä

Keskustellaan! Saat meihin yhteyden alta olevista painikkeista tai sosiaalisen median kanavistamme. Voit myös soittaa ja tavoitella meitä numerostamme 09 2798110.